Καλάθι
cart
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Αξία προϊόντων0 €

Τρόποι αποστολής

 • Τρόποι αποστολής

  Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier)
  • Μεταφορική εταιρεία
  • Παραλαβή από την κεντρική μας αποθήκη στη Θεσσαλονίκη, Πρασακάκη 97 & Σκουφά, Πυλαία, Τ.Κ.: 55535

   

  Δωρεάν αποστολή για ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 60€ εφόσον το βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 30kg.

  Δωρεάν αποστολή για ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 40€ με παράδοση εντός Θεσσαλονίκης εφόσον το βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 30kg. Για τις παραγγελίες κάτω των 40€, υπάρχει χρέωση 2€ συν ΦΠΑ.

  Στην περίπτωση που η συσκευασία της παραγγελίας σας είναι μεγάλου όγκου ή βάρους που ξεπερνά τα 30 κιλά, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

  Εξοπλισμός και μηχανήματα παραδίδονται μέχρι το πεζοδρόμιο του κτιρίου παράδοσης. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί εγκατάσταση-συναρμολόγηση ή παράδοση σε όροφο, θα πρέπει να μεσολαβήσει τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας και ενδέχεται να υπάρχει πιθανή χρέωση. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όταν υπάρχει ασανσέρ στο οποίο χωράνε τα προϊόντα, η παράδοση γίνεται δωρεάν.Στην περίπτωση που δεν χωράνε, για την μεταφορά τους θα πρέπει να μεσολαβήσει τηλεφωνική επικοινωνία και ενδέχεται να υπάρχει πιθανή χρέωση.

  Με την παραλαβή των προϊόντων και την υπογραφή παραλαβής, ο καταναλωτής αποδέχεται ότι παρέλαβε τα εμπορεύματα σε άθικτη εργοστασιακή κατάσταση.

  Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα με βάση το συνολικό βάρος των προϊόντων. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να παραδοθεί σε περιοχή που σύμφωνα με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας χαρακτηρίζεται ως «δυσπρόσιτος προορισμός» θα υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

  • Για αποστολή δεμάτων με courier, έως 3 κιλά, το κόστος μεταφορικών είναι 3,50€ + φπα (24%). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€  + φπα (24%).
  • Για αποστολή δεμάτων με μεταφορική εταιρεία, το κόστος μεταφορικών είναι 5,80€ + φπα (24%) ανά δέμα.

  Αποστολές στο εξωτερικό
  Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες σας όπου κι αν βρίσκεστε, αποστέλλοντας τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω τηλεφώνου / fax / email και άμεσα θα ενημερωθείτε για τα μεταφορικά κόστη. Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τις διαστάσεις του δέματος και τη χώρα αποστολής. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε η παραλαβή και παράδοση της παραγγελίας σας να πραγματοποιηθεί από μεταφορέα της επιλογής σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας


Newsletter
top