Καλάθι
cart
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Αξία προϊόντων0 €

Όροι χρήσης

 • 1. ΟΡΟΙ

  Το www.medica100.com αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων, μέσω διαδικτύου, που δημιουργήθηκε από την εταιρία με την επωνυμία Χατζηαναστασίου Χ. και Σια ΟΕ, με διακριτικό τίτλο Solution Medical Care, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Χαλκιδικής 51, ΤΚ 55535 με ΑΦΜ: 999735059 και ΔΟΥ: Ζ' Θεσσαλονίκης.
  Τηλ:2310303013
  Τηλ:2310943313
  fax:2310935845
  e-mail: sales@solutionmedical.gr

  Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος στην διεύθυνση www.medica100.com και διέπουν κάθε συναλλαγή.

  Κάθε χρήστης ο οποίος εισέρχεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.medica100.com θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα, χωρίς εξαιρέσεις όλους τους όρους, που αναγράφονται σ' αυτή την ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε αποστολή παραγγελίας συνεπάγεται και αποδοχή όλων των αναγραφόμενων όρων.

  Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η Solution Medical Care διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η Solution Medical Care αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

  2.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Η Solution Medical Care καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το δικτυακό χώρο συγκεντρώθηκαν και ελέγχθηκαν με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Η εταιρία δεσμεύεται, ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών, που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών, που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν λάθη ή παραλείψεις.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα, που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε αναφορά ή και εξωτερικοί σύνδεσμοι (links) σε άλλα websites, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και η Solution Medical Care δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που παρέχονται στους εξωτερικούς αυτούς συνδέσμους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα επίσης δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η εταιρία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medica100.com δεν φέρει ευθύνη για ζημιές, που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και οι τιμές αναγράφονται με και χωρίς ΦΠΑ ή εάν λόγω της φύσεως του αγαθού, η τιμή δεν μπορεί ευλόγως να καθοριστεί εκ των προτέρων, τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να υπολογιστεί η τιμή και όπου τυγχάνει εφαρμογής, όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις αποστολής, παράδοσης ή όταν αυτές δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, το γεγονός ότι μπορεί να απαιτηθούν τέτοιες πρόσθετες επιβαρύνσεις. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται ενδείξεις διαθεσιμότητας των προϊόντων. Η τελική όμως διαθεσιμότητα των προϊόντων αυτών που παραγγείλατε επιβεβαιώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της έγκυρα και τελικής καταχωρημένης παραγγελίας σας. Εάν η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος, η εταιρία εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών, περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Καμία εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία, κατά την απόλυτη κρίση της, δικαιούται να τερματίσει ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της, οποιαδήποτε στιγμή, για οποιαδήποτε λόγο (πχ διαδικασίες συντήρησης), χωρίς να ευθύνεται.

  3. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  Η ιστοσελίδα www.medica100.com. είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Solution Medical Care. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Solution Medical Care συμπεριλαμβανομένων εικόνων, αρχείων ήχου, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Solution Medical Care και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Solution Medical Care ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Solution Medical Care ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

  Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.medica100.com.δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

  Οι επισκέπτες του www.medica100.com διατηρούν ένα περιορισμένο και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα www.medica100.com σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτό το hyperlink δεν περιγράφει την www.medica100.com ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με ψευδή, παραπλανητικό και μειωτικό τρόπο.

  4. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

  Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.medica100.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο και δεν δικαιούται να μεταδοθεί, σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

  5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Η εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και για τον λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η εταιρία, ρητά σας διαβεβαιώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν διακινεί, δεν πουλάει, και δεν ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρικούς server της εταιρίας, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και οι οποίοι προστατεύονται από ακατάλληλη χρήση και δεν είναι προσβάσιμοι από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη και πληροί όλες τις προϋποθέσεις συμμόρφωσης του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

  Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα του www.medica100.com μπορείτε να περιηγηθείτε, χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία, που σας αφορούν, ενδεικτικά αναφέρονται (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.), κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας, για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας ή για να σας ενημερώσουμε σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα, εφόσον εγγραφείτε στο newsletter. Τα προσωπικά σας δεδομένα, που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.medica100.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο εφόσον έχετε δηλώσει τη ρητή συναίνεση σας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια την Πολιτική απορρήτου της Solution Medical Care.

  6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

  Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε αναιτιολόγητα να ζητήσετε να επιστραφεί ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας κοινοποιήσετε εγγράφως, μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, που θα βρείτε εδώ , εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Σε περίπτωση που παραγγείλετε παρτίδα προϊόντων, η προθεσμία εκκινεί από την στιγμή που θα παραλάβετε το τελευταίο προϊόν της παρτίδας ή με την ολοκλήρωση της τελευταίας παροχής σε περίπτωση περιοδικών παροχών. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση (as new) στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας, η οποία εκκινεί από το χρόνο παραλαβής της αίτησης σας για υπαναχώρηση, υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής η εταιρία προβαίνει άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν προς εσάς καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος από τρίτους. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ασκείτε στην περίπτωση που η παραγγελία που τίθεται προς επιστροφή είναι μικρότερη < του ποσού των 30,00 Ευρώ.

  Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, παραστατικά και τις αποδείξεις παραλαβής. Το κόστος επιστροφής των αγαθών, δεν καλύπτονται από την Solution Medical Care και επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

  Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία και δεν θα αποζημιώσει καταναλωτή, καθιστώντας άκυρα τα αποτελέσματα της υπαναχώρησης, σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά, ανεξαρτήτου υπαιτιότητας του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών, μέτρο.

  Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 περί προστασίας καταναλωτών και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα, σύμφωνα με το νόμο. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται μεταξύ άλλων, τα προϊόντα που κατασκευάζονται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή, τα προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (πχ ακουστικά), εφόσον είναι σφραγισμένα και έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, καθώς και προϊόντα τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία, τα προϊόντα στα οποία δηλώνετε η συγκατάθεση του καταναλωτή και επιβεβαιώνεται εκ μέρους του ότι χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης, στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί και επιπλέον τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση κλπ.

  Για παραγγελίες για τις οποίες έχει γίνει έκδοση τιμολογίου δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής λόγω υπαναχώρησης. Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση. Δεδομένου ότι ο πωλητής έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών, όπου ως καταναλωτής ορίζεται κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους που δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα.

  Παράγραφος 4.6 Δικαίωμα Υπαναχώρησης (βλέπε τον παρακάτω σύνδεσμο)

  Παράγραφος 4.6 Δικαίωμα Υπαναχώρησης (gov.gr)

  7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 6, δύναται να γίνει ακύρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η οποία έχει μεν ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, υπό την προϋπόθεση να λάβει χώρα αυτή, μέχρι το τέλος της ίδιας ημέρας, που έλαβε χώρα η παραγγελία και να αποσταλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας sales@medica100.com αναγράφοντας ρητά τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία σας. Σε περίπτωση τυχόν παράληψης ή αποστολής email δίχως να περιέχονται τα ανωτέρω στοιχεία, η εταιρία απαλλάσσετε από κάθε υποχρέωση ακύρωσης της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία προβαίνει άμεσα στην ακύρωσή της παραγγελίας σας και στην επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την ακύρωση.

  8. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ-ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ

  Η Υπαναχώρηση του άρθρου 6 δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα στα οποία υπάρχει έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

  Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια την Πολιτική Επιστροφών της Solution Medical Care.

  9. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Η εξόφληση των προϊόντων, που αγοράζονται online, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δύναται να πραγματοποιηθεί, μέσω πιστωτικής /χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, μέσω e-Banking, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και PayPal.

  Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια τους Τρόπους Πληρωμής της Solution Medical Care.

  10. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Με το που καταχωρείται η παραγγελία σας, θα εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ΧΧΧΧΧ». Παρακαλούμε στη συνέχεια όπως ελέγξτε το e-mail σας, διότι θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail από την εταιρία, το οποίο θα περιέχει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί νέο e-mail από την εταιρία, σε σχέση με την/ις ημερομηνία/ες παράδοσης, τον τρόπο, τις ώρες και του πιθανού κόστους παράδοσης του/ων προϊόντος/ων.

  Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 ημερολογιακές ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε από την εταιρία για το χρόνο καθυστέρησης, προκειμένου να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας.

  Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια τους Τρόπους και όπου υπάρχουν Έξοδα Αποστολής της Solution Medical Care.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό μέσο παράδοσης από αυτόν που θα σας υποδείξει η εταιρία, θα επιβαρυνθείτε αυτοτελώς το κόστος της.

  11. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

  Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε από την εταιρία για το χρόνο καθυστέρησης της παραγγελίας σας, προκειμένου να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας.

  12. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

  Η εταιρία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά e-mail.
  Η εταιρία δεν ευθύνεται εάν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση
  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρίας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.
  Η ενημέρωση από την εταιρία, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στην εταιρία, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

  Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

  13. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

  Στη Solution Medical Care ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως για την εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που έχουν από τις συναλλαγές τους μαζί μας. Οποιαδήποτε διαφωνία σχετίζεται με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται καταρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά και σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας αρμόδια κατά τόπο θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.


Newsletter
top