Καλάθι
cart
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Αξία προϊόντων0 €

Πιστοποιητικά ποιότητας

 • Η εταιρεία μας τηρεί συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνή Πρότυπα

  Εδώ μπορείτε να μεταφορτώσετε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά:

  Η πολιτική της Solution Medical care είναι να επιτύχει την εφαρμογή και διατήρηση προδιαγραφών που θα της εξασφαλίσουν την εμπορία ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, που να ικανοποιούν τις αναμενόμενες και δεδηλωμένες απαιτήσεις των πελατών της και καθώς επίσης και την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, (Ε3/833/99).

  Οι στόχοι της επιχείρησης για την ποιότητα είναι οι παρακάτω:

  • Να προμηθεύει προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.
  • Να προμηθεύει ελεγμένα ποιοτικά ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.
  • Να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες και να ανταποκρίνεται στις παρατηρήσεις και τα παράπονα τους.

  Η Διοίκηση της Solution Medical care για να υποστηρίξει την επιτυχία των παραπάνω στόχων και για να αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευση της για την ποιότητα,έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και λειτουργεί Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 και ISO 13485:2016 καθώς και πιστοποιητικό συστήματος διασφάλισης ποιότητας περί ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΔΥ8/348/04, από τον Αναγνωρισμένο Οργανισμό Πιστοποίησης ΕΚΑΠΤΥ.

  Η Solution Medical care διατηρεί τον έλεγχο και τη σταθερή ποιότητα, με τους επιλεγμένους προμηθευτές, τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της και πάνω απ' όλα με την σχολαστική τήρηση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας. Επενδύει στη συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της ώστε να παράγουν την Ποιότητα σε κάθε δραστηριότητα τους.

  Η Solution Medical care αναγνωρισμένη πια στο χώρο της υγείας, αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας με μεγάλη κοινωνική συνδρομή, στοχεύει ακόμα ψηλότερα και εγγυάται τις συνθήκες άριστης ποιότητας και μιας άριστης συνεργασίας.


Newsletter
top