Παραφινέλαιο 1lt

Συναφή προϊόντα

Παραφινέλαιο 1lt

06534
Σε απόθεμα
Άμεσα
4,90 €
με ΦΠΑ
3,95 € χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα:
Άμεσα

Blank pageΠαραφινέλαιο 1lt
Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται επί πολλά έτη στην βιομηχανία καλλυντικών.
Έχει μαλακτικές ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.
Χρησιμοποιείται, επίσης, για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων
tattoo.
Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως ως λάδι μασάζ.
Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.
Αποτελείται από 100% ορυκτέλαιο φαρμακευτικής τάξης.
Είναι άχρωμο, άοσμο και κατάλληλο για καλλυντική χρήση.
Επιστροφή
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα αγαπημένων

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».
Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.